Modul falas për shitje të shpejta
 • Punon me Windows dhe Android
 • Lejon punën jashtë linje (offline)
 • Mbështet: arkë, printer fiskal dhe jo-fiskal, lexues i barkodeve, peshore elektronike
 • Versioni Mobile

  Version celular për tabletë ose telefon. Gjithmonë dhe kudo

 • Punë e shpejtë

  Optimizuar për funksionim në të gjitha tabletët dhe pajisjet mobile.

 • Mbështetje 08:00 - 16:30

  Ne jemi gjithmonë pranë jush nëse keni nevojë për ndihmë ose keni ndonjë pyetje.

 • Udhëzime video

  Video të disponueshme në dispozicionin tuaj në çdo kohë.

 • Ndërfaqe e thjeshtë dhe intuitive e menaxhimit të aplikacionit.

 • Gjithmonë në dispozicion nga faqja kryesore e fermës tuaj.