Biznesi juaj në një tjetër nivel

Software i bazuar në teknologjinë Cloud

Për biznese të vogla që duan të rriten. Për biznese të mëdha që duan të bëhen më të mirë. Për çdo menaxher, tregtar dhe punonjës

Demo falas

Pse të zgjedh I-CASH?

Software fiskal që i duhet biznesit tuaj. Investim minimal - Menaxhim dhe rezultate maksimale!

 • 100% i sigurt

  Të dhënat tuaja janë në duar të sigurta. Server Cloud i sigurt. Mbrojtje nga viruset dhe humbja e të dhënave.

  Lexo më shumë
 • Aksesim në distancë

  Sasitë, çmimet, xhiro, raporte ... Biznesi juaj është nën kontroll. Në tablet dhe telefon. Gjithmonë dhe kudo.

  Lexo më shumë
 • Integrohet me WooCommerce

  Platforma më e njohur e dyqaneve në internet vetëm një klik larg.

  Lexo më shumë
 • Kurse kohë dhe para

  Software fiskal më i mirë për biznesin tuaj. I lehtë në përdorim. I disponueshëm në fundjavë dhe në pushime

  Lexo më shumë
 • I lehtë për t'u përdorur

  Intuitiv, i lehtë dhe i përshtatshëm për të vepruar. Shumë video ilustruese janë në dispozicionin tuaj në çdo kohë.

  Lexo më shumë
 • Suport 24 h

  Ne jemi gjithmonë pranë jush nëse keni nevojë për ndihmë ose keni ndonjë pyetje. Ne do ju ndihmojmë falas për instalimin e sofware-it fiskal.

Versioni Demo

Software fiskal më i mirë për biznesin tuaj. I lehtë në përdorim. I disponueshëm në fundjavë dhe në pushime. Kurseni kohë dhe para. Investim minimal - Menaxhim dhe rezultate maksimale. Në kanalin tonë në youtube mund të shikoni shembuj të përdorimit të programit sipas llojit të aktivitetit tregtar.

Restorant Demo

Hidhini një sy

Zyre shitje Demo

Hidhini një sy

Si funksionon I-Cash?

Për biznese të vogla dhe të mëdha. Për bizneset e mëdha që kërkojnë të rriten. Për çdo menaxher, tregtar dhe punonjës.

Shiko video

Përmirësoni biznesin tuaj!

Zgjidhni një nga paketat dhe përdorni I-Cash për biznesin tuaj. Çmime fantastike të paketave duke iu përshtatur kërkesave tuaja. ‎‏

Basic
60
Start
90
Pro
165

Promocioni dhe paketat e shërbimit

Në faqen e promocionit mund të shikoni ofertat. Ne do ju ndihmojmë falas për instalimin e sofware-it fiskal.

Tek promocioni